" /> Tűnj ki - Rólam - www.tunjki.com

"A vállalkozás létrehozását és fejlesztését a „Vállalkozó Start” program keretében az OFA Nonprofit Kft. támogatta. A támogatás forrását a Nemzeti Foglalkoztatási Alap biztosította."

Kérdése van? Email: info@tunjki.com 

Blog

Tűnj ki - Rólam

Kanyó Anita
Kanyó Anita
2021.07.04 15:30

Tűnj ki - Mi is ez az oldal?

Kanyó Anita vagyok és én álmodtam meg a Tűnj ki.com-ot, mindig szerettem volna egy saját kis vállalkozást. Sokáig a kereskedelem világában dolgoztam, ahol kemény munka árán megmásztam a ranglétrákat. De mindig szerettem újitani más területeket megismerni és érdekelt az onilne kereskedelem világa is. Ékszer és óra webáruházak háttérmunkatársaként dolgoztam, ahol felmértem, hogy hiány cikk van bizonyos termékekből. 

 

Ezért döntöttem el, hogy leginkább gyerek kiegészítőket szeretnék árulni az oldalamon, ahol megtalálható egy-egy szép fülbevaló, karkötő, nyaklánc, hajcsatt, hajpánt... hiszen már kislánykoruntkól kezdve szeretjük a  szép termékeket a külsőnket feldobni egy-egy termékkel. Én magam is nagyon szeretem a hajcsattokat, fülbevalókat a hétköznapokban, s van hogy ezek viselésétől még jobb a hangulatom és a kisugárzásom is. 

 

A gyermek termékek mellett a felnőtt korosztályra is gondoltam, főleg azért mert sokszor nem találtam olyan terméket ami igazán tetszett volna vagy megfizethető lenne és nem egy túl értékelt termék. 

 

A tűnj ki termékeit választva, hiszem, hogy szebbé teszem a vásárlóim megjelenését és hangulatát. S mosolyt csal a szülők, ismerősök arcára mikor már a legkisebbek is kiegészítőimet viselik. 

 

Bizonyos termék családok illeszkednek egymáshoz, így össze is párosítható anya és lánya szettje nem csak öltözködésében, de egy-egy fülbevaló vagy karkötő által is :)

 

Köszönöm, hogy olvastál rólam párszót és a termékeimet választod.

 

Anita